Одіозна українська письменниця Ніцой накинулася на напівголу Кароль і Полякову

Відома дитяча письменниця Лариса Ніцой жорстко розкритикувала деяких українських політиків і зірок за їх розмови російською мовою, напівголі наряди і низькоякісну роботу.

Зокрема, на сторінці в Фейсбук авторка написала, що “низькосортний україномовний контент ” телевізійних каналів грає на руку іншій стороні політичних розборок.

Дитяча письменниця Ніццой стверджує, що в Україні майже немає якісного державного ведення шоу-бізнесу

Активістка підкріплює це деякими прикладами: “Світське життя. 15 років. Анонс на 24 серпня – промайнула рекламою напівоголена Тіна Кароль, що виє ” Вііііше аблакоф “, за нею Полякова ” Сєкундаачку! “, Теж напівоголена (не заздрю, просто факт), і коментар Каті Осадчої “… такого український шоубіз точно ще не бачив ” … Е … що? Український? “.

Лариса Ніцой
Лариса Ніцой

Коментатори розділилися на два табори – одні погодилися з претензіями в тому, що зараз по телевізору складно побачити нормальний, якісний і незаангажований контент. А інші відзначили, що знаменитості, нехай і в відвертих нарядах, але не виходять за ті рамки, які зараз дозволені на каналі.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.