(Відео) Доторкніться до своєї молодості з піснею “Синій, синій іній “. Ансамбль “Здрастуй пісня “

Втомленим від силікону, Кіркорова, і викиднів "Фабрики зірок " - присвячується цей шедевр !!!! таланти СРСР безсмертні! форевер))))

Іноді хочеться послухати давно забуті пісні і згадати молодість.

Багато було в ній хорошого і не дуже. Але про погане швидко забуваєш і завжди пам’ятається приємне, що тебе надихало і піднімало настрій.

Ось і з цією піснею у вас піднімається настрій. Пісня “Синій, синій іній” завжди за радянських часів сприймалася на ура у всіх поколінь. Різні ансамблі її виконували, але ансамбль “Здрастуй пісня” по моєму це вдалося більше.

Відео: пісня “Синій, синій іній”

Ті, хто пам’ятають цю пісню, відписалися постави у соціальних мережах:

“Хто втомився від силікону, Кіркорова, і викиднів ” Фабрики зірок “- присвячується цей шедевр !!!! Таланти СРСР безсмертні! Форевер)))) ”

“Хто жив в 80-е, найчистіші і щасливі !!!”

“Дівчата були кожна індивідуальна особистість, а зараз як штампування з конвеєра пики з надутими губами, уродка на екранах, дивитись гидко.”

“Наша молодість. Любили. Танцювали. Під цю пісню. Співали її. Любили .. Як це було начебто вчора. А нам уже 53 … Киргизстан. Фрунзе..спасібо.такое був час класне ”

“Натуральні жінки виглядають вельми привабливо.”

“Алушта, 1978 рік і ми з подругою витанцьовували в барі під цю пісню … Боже, невже мені вже 64 …”

“Оо, це ж гімн молоді 70-х !!!!!!!! легендарна пісня !!!! Мелодія з дитинства, з великим задоволенням танцюємо під неї і зараз !!! “

Схожі статті

Стала частіше купувати буряк, коли скуштувала в гостях салат. Їдять навіть ті, хто ніс воротить від буряка

Якщо ви думаєте, що не любите буряк, ви просто не вмієте його правильно готувати. Пропоную спробувати незвичайний рецепт салату з вареного буряку та зеленню, який підкорить серце будь-якого гурмана.

Кому 27-річна Мішель Андраде присвятила хіт “В твоїх очах”: “У будь-якому разі йому дуже подобається”

Мішель Андраде останнім часом живе на дві країни. А ось її бойфренд постійно перебуває у Києві, тож артистка поспішає на зустрічі з коханим, навіть присвятивши йому пісню.

“Перебиває та рветься до мене в кадр”: Наталія Мосейчук показала Філімона, який заважає їй проводити ефіри

Наталія Мосейчук вперше показала того, хто заважає їй вести програму. Філімон весь час перебивав ведучу і постійно рвався до неї в кадр. Чи готова зірка взяти в команду нового співведучого?