Красень-актор Бурак Озчівіт з «Величного століття» відверто розповів про любов на знімальному майданчику

Любов на знімальному майданчику буває — турецький красень-актор Бурак Озчівіт, відомий по грі в серіалі «Величне століття», відверто розповів про знайомство з дружиною Фахріє Евджен.

Герой нашої сьогоднішньої статті зміг закохати в себе мільйони глядачок. Мужнім, талановитим і привабливим він є не тільки на екрані, але і в реальному житті. Саме тому пані завжди з нетерпінням чекають якихось особистих новин про виконавця ролі Балі Бея.

Багато хто думає, що такий яскравий турецький чоловік просто не може регулярно не розбивати серця дівчатам і не заводити десятки романів на рік. Насправді ж Бурак — люблячий чоловік, батько і в цілому зразковий сім’янин.

Свадьба Бурака Озчивита и Фахрие Эвджен
Весілля Бурака Озчівіта і Фахріє Евджен

Зі своєю дружиною Фахріє Евджен він познайомився під час зйомок телесеріалу «Корольок — пташка співоча». Спочатку вони були колегами, але екранний роман молодих людей знайшов своє відображення і в реальному житті.

Кадр из сериала «Королек — птичка певчая»
Кадр із серіалу «Корольок — пташка співоча»

Зірка намагається не афішувати свої стосунки, але одного разу він все ж зробив виняток і відкрив завісу:

«Між нами пробігла іскра в першу ж мить», — Озчівіт про зародження їх з нинішньою дружиною кохання.

За його словами, він відразу відчув цю «божевільну енергетику», хоча зізнаватися в почуттях не поспішав. Заручилася пара через два роки після того, як вони почали зустрічатися, а ще через пару років у них народився первісток — син Каран.

Фахрие Эвджен с сыном Караном
Фахріє Евджен з сином Караном

Турецький актор з теплотою говорить про сім’ю, адже в їхньому домі панує довіра, гармонія і взаєморозуміння. Зіркове подружжя впевнені, що союз не можна називати міцним, якщо партнери не довіряють один одному.

Приклад Бурака і Фахріє доводить — любов на знімальному майданчику існує.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.