Епатажна співачка MARUV розповіла про важке дитинство: «Мені не було чого їсти»

Відома українська співачка MARUV розповіла про важке дитинство, першу роботу та про страх бути бідною.

MARUV – мабуть сама провокаційна і епатажна артистка українського шоу-бізнесу. Вона відома своїми екстравагантними вбраннями, відвертими кліпами і такими, що запам’ятовуються піснями. Зараз співачка може дозволити собі дорогий одяг, відпочинок за кордоном і красиві автомобілі, але так було не завжди.

Марув - «Королева латексу і епатажу»
Марув – «Королева латексу і епатажу»

Анна Корсун (справжнє ім’я MARUV) дала інтерв’ю, в якому розповіла про бідність, важке дитинство і юність. За словами артистки, вона народилася в бідній родині. Були часи, коли вдома не було що їсти і її мама здавала пляшки, щоб заробити хоч якісь гроші. Про новомий одязі Анна навіть не могла мріяти. Одягалася дівчина в секонд-хенді і перешивала мамин одяг.

MARUV співала шансон в нічному клубі

Майбутня співачка почала заробляти, будучи ще студенткою. Анна днем ходила на заняття, а ввечері співала в нічному клубі шансон. До слова, саме там вона познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком, який зараз є піар-менеджером співачки.

MARUV зізнається, що важке дитинство сформувало у ній страх бідності, через що співачка готова «працювати як кінь» аби ні в чому собі не відмовляти.

Схожі статті

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.

Минтай більше не смажу, а готую по-іншому і обовʼязково з гірчичкою. Настільки смачніше, що не передати

Приготувати смачну, ароматну та соковиту рибу минтай можна додавши до неї сметано-гірчичний соус. Ця страва стане вашою улюбленою вечерею через простоту приготування та виразний смак.