«Старий розпусник»: Кіркоров здивував шанувальників рухами зі шлангом

Філіп Кіркоров - співак, чиї хіти не старіють вже багато років. Незважаючи на свій вік, він вміє влитися в молодіжний рух і змусити обговорювати.

Нещодавно Філіп Кіркоров випустив спільний кліп з блогером Давидом Манукяном. Епатажний співак, як зазвичай, показав свої досить високі запити до створення подібного роду роликів. Анонсував майбутній хіт Кіркоров у себе в Інстаграм коротким тизером, де той танцює біля вогню.

Кіркоров – вогонь: нова пісня ще не вийшла, а її вже обговорюють у всіх чатах

 

Відомо, що останнім часом Філіп Кіркоров не соромиться говорити про свої люксових нарядах і аксесуарах, особливо якщо це стосується його творчості. Наприклад, недавно він зняв з коханим Ольги Бузової кліп “Ролекс “, де вмістив все найулюбленіше: блискучі наряди, ексклюзивні речі і годинник за багатомільйонну вартість.

Відзначимо, Кіркоров – один з найпопулярніших зірок російської естради. Він любить виглядати дорого і стильно – як в житті, так і на концертах або в кліпах. Тому на його наряди йдуть величезні бюджети. Правда не всі ці модні “луки ” можна назвати вдалими, і ви самі можете в цьому переконатися. Нещодавно ми робили матеріал – “Носить він, а соромно нам ” про топ абсурдних нарядів короля російської поп-музики.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!