Копія Жанни. Як виглядає син Шепелєва та Жанни Фріске?

Сина співачки Жанни Фріске і телеведучого Дмитра Шепелєва звуть Платон. Після смерті мами його виховання повністю лягло на плечі батька.

Коли мама померла від онкології, Платон був ще зовсім маленький (це було в 2015 році). Тому прищеплювати манери, формувати звички і звички довелося татові. Зараз зоряний тато весь вільний час приділяє вихованню маленького Платона.

Син Дмитра Шепелєва та Жанни Фріске зараз подорослішав, і у нього яскраво простежуються мамині риси обличчя

Син Шепелєва та Фріске
Син Шепелєва та Фріске

На своїй Інстаграм-сторінці Дмитро нерідко публікує відеозвернення, в яких розповідає про подробиці виховання і складних ситуаціях, питаючи поради у шанувальників. Нещодавно Дмитро поскаржився – Платон почав обманювати. Однак це не серйозна брехня, а дрібні дитячі недомовки. Незважаючи на це, Шепелев всерйоз стурбований, і думає, що це все далі тільки посилиться, а винен в дитячому брехня саме він. Однак передплатники поспішили заспокоїти батька-одинака – в цьому немає нічого страшного, все діти обманюють дорослих по дрібницях, боячись отримати покарання. Зірковий ведучий підкреслив – він намагається не карати свою дитину, а спілкуватися з ним на рівних.

Син Шепелєва та Фріске
Син Шепелєва та Фріске

Відзначимо, після тривалої боротьби за життя, в 2015 році померла популярна співачка Жанна Фріске. Причиною стала онкологія, яку ослаблений організм не зміг побороти. З тих пір Дмитро Шепелєв закрився в собі, став менше з’являтися на публіці і приділив весь час вихованню дитини.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.