Тіна Кароль вирушила підкорювати Нью-Йорк в банановому костюмі і на шпильках

Улюблена багатьма співачка Тіна Кароль вирушила підкорювати Нью-Йорк в дуже яскравому образі. Сьогодні співачка зустрілася з українськими дипломатами в США, а подробицями своєї поїздки вона ділиться у себе в Instagram.

Героїня статті відвідала консульство України і представництво нашої країни при ООН у Нью-Йорку. Візит Тіни був неофіційним, хоча в Америку артистка прилетіла по роботі, як сказав її менеджер.

Тина с генконсулом Украины в Нью-Йорке Алексеем Голубовым
Тіна з генконсулом України в Нью-Йорку Олексієм Голубовим

Кароль щаслива підтримати наших дипломатів, а також дякує їм за теплий прийом і плідну співпрацю.

Встреча Тины Кароль с коллективом генерального консульства
Зустріч Тіни Кароль з колективом генерального консульства

Для такої важливої зустрічі виконавиця обрала хоч і стриманий, але все ж яскравий образ. На Тіні строгий костюм жовтого кольору від українського дизайнера Каті Сильченко, в середньому наряд коштує від 600 до 800 доларів. Чудовим доповненням стали туфлі на шпильці та червона помада.

Тина в постоянном представительстве Украины при ООН
Тіна в постійному представництві України при ООН

Варто відзначити, що народна артистка України завжди бездоганна, а її великі локони, стрілки і завжди яскраво-червоні губи вже давно стали візитною карткою знаменитості. Кароль має відмінне почуття стилю.

Для своїх виступів вона часто обирає приталені сукні, які були популярними в золоту епоху голлівудського гламуру. У звичайному житті співачка теж одягається жіночно, хоча іноді дивує екстравагантними експериментами.

Образы Тины Кароль
Образи Тіни Кароль

Особлива любов у Тіни до українських брендів — theCoat by Katya Silchenko, Elenareva, Flow The Label, Bevza. Кароль можна назвати іконою стилю, адже вона одна з небагатьох зірок вітчизняного шоу-бізнесу, хто вміє так вдало підбирати образи.

При цьому незалежно від наряду виконавиця завжди виглядає шикарно, так що одяг тільки підкреслює її переваги.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.