«Перевтілення»: 40-річна Анна Семенович схудла і показала спекотні знімки в купальнику

Екс-солістка групи "Блестящие ", яка прославилася своїм талановитим співом і пишним грудями, знову дивує зовнішнім виглядом.

Ефектна рудоволоса дівчина буквально з перших спроб вийти на сцену привернула увагу своєю красою. Однак роки не стоять на місці, і кожна людина проходить через вікові перетворення. У якийсь період Семенович набрала зайві “боки “, однак зараз з ними впоралася, і навіть засвітила гарячі фото в купальнику.

Шанувальники просто в захваті від талії Семенович: покращала, ягідка!

 

Свої шикарні форми співачка засвітила в купальнику, який відмінно підкреслив всі її принади.

 

Додамо, в свої сорок років співачка все ж взяла себе в руки і добряче попрацювала над своїм тілом. Тому їй тепер можна публікувати фото і з лазні, і з басейну, і з моря, не соромлячись свого зовнішнього вигляду. Крім того, будь-яка, навіть найбільш відверта поза, буде виграшною.

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.