Як зараз живе онкохвора Анастасія Заворотнюк: таємні пологи в 47, рак мозку, кома, виписка

Майже рік тому преса шокувала новинами про те, що виконавиця ролі всіма улюбленої няні Віки госпіталізована у важкому стані. Розповідаємо, як зараз живе онкохвора Заворотнюк.

Анастасія бореться з онкологією після народження дочки Міли в 47. Такий діагноз морально міг зламати зірку, але вона тримається молодцем і намагається протистояти хворобі.

Весілля з Петром Чернишовим і таємні пологи в 47

Перший шлюб актриси був невдалим — з Олафом Шварцкопфом вони прожили близько року. Вдруге Настя вийшла заміж за Дмитра Стрюкова, якому подарувала двох дітей — дочку Анну і сина Майкла.

Корективи в це заміжжя вніс службовий роман — зірка пішла від чоловіка до колеги по знімальному майданчику серіалу «Моя прекрасна няня» Сергію Жигунову.

Анастасия Заворотнюк и Сергей Жигунов на съемках «Моей прекрасной няни»
Анастасія Заворотнюк і Сергій Жигунов на зйомках «Моєї прекрасної няні»

Ні в що більше їхні стосунки не вилилися, а вже незабаром після розставання з актором Заворотнюк стала дружиною фігуриста Петра Чернишова. Через 10 років спільного життя у них народилася дочка Міла. Виявилося, Анастасія таємно народила дитину в жовтні 2018-го, вдавшись до ЕКЗ. Їй тоді було 47 років.

Заворотнюк и Чернышев с дочкой Милой
Заворотнюк і Чернишов з донькою Мілою

Важка хвороба артистки

Перші чутки про проблеми зі здоров’ям героїні статті з’явилися в кінці минулого літа. Причому відразу ж стало відомо, що вона бореться з онкологією. Здогадки підтверджувало ще й те, що довгий час знаменитість не з’являлася на публіці.

Більш того, на останніх фото зі світського заходу на її шиї помітили шрам — такий залишається від біопсії. Це метод дослідження, при якому забирають клітини або тканини для діагностики хвороби. Найчастіше процедуру проводять онкохворим.

Шрам на шее Насти от биопсии
Шрам на шиї Насті від біопсії

Вже у вересні 2019-го Настя була в реанімації. В одній з клінік в Німеччині їй зробили трепанацію черепа (у актриси рак головного мозку), після чого вона повернулася в Росію для подальшого лікування.

Через місяць рідні зірки в перший і останній раз офіційно повідомили, що Заворотнюк дійсно тяжко хвора. Точний діагноз став відомий у травні 2020-го — артистка бореться з гліобластомою, вона ж забрала життя співачки Жанни Фріске.

У Анастасии такой же диагноз, как был и у Жанны Фриске
У Анастасії такий же діагноз, як був і у Жанни Фріске

Нинішнє життя Анастасії

Зараз героїню статтю лікують експериментальною вакциною, спеціально виготовленою для неї. Один з лікарів повідомив, що онкологія внесла непоправні зміни в її зовнішність. За його словами, няня Віка виглядає приблизно так, як виглядала Фріске на каталці.

Жанна Фриске с Дмитрием Шепелевым во время болезни
Жанна Фріске з Дмитром Шепелєвим під час хвороби

Останні відомі на сьогоднішній день новини — знаменита пацієнтка перебуває вдома в Крекшино, але її регулярно возять на процедури:

«Боротьба триває, у неї не зовсім зв’язна мова, інтелект не постраждав», — розповіла колишній реквізитор театру імені Чехова Світлана Веселова, яка працювала з Заворотнюк.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.