Корчевников «підкотив» до молодої помічниці депутата в ефірі «Росії-1»

Ведучий програми "Доля людини " на телеканалі "Росія 1 " вляпався в любовний скандал.

У телеведучого немає потреби в увазі з боку жінок, адже у нього багато прихильниць. Однак поки йому не пощастило знайти ту саму, і одружутися з нею. Як відомо, Борис довгий час перебував у цивільному шлюбі, однак через кілька років пара розлучилася з незрозумілої причини.

Корчевников не афішує подробиці своїх особистих відносин публіці

Борис Корчевников
Борис Корчевников

Після розставання з коханою, Корчевников ще довго не виявляв ні до кого інтерес. Однак зараз публіка щось запідозрила. У черговому ефірі програми “Доля людини ” його всерйоз зацікавила дочка Світлани Лазаревої.

Телеведучий неприховано транслював симпатію до молодої красуні, яка працює помічником депутата. Він поцікавився про єдину дочку співачки, чи є у тої чоловік. Жартома зоряна мама розповіла, що її дочка не заміжня. Також похвалилася, що та досконало знає кілька іноземних мов, має високі досягнення в роботі і загалом приємна у спілкуванні людина.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.