Зйомки продовження «Моєї прекрасної няні»: правда чи вигадка? Сергій Жигунов вперше прокоментував

Шанувальники серіалу, який свого часу буквально підірвав аудиторію і прикував мільйони глядачів до екрану, чекають продовження історії.

Однак, як стверджують актори серіалу, нових серій чекати не варто. Зйомка закінчена і планів щодо продовження поки немає. Крім того, головна героїня Анастасія Заворотнюк, яка зіграла легендарну няню Віку, зараз знаходиться на лікуванні за кордоном – бореться з останньою стадією раку.

Російський актор і продюсер Сергій Жигунов спростував чутки про підготовку нового сезону серіалу «Моя прекрасна няня»

Жигунов і Заворотнюк
Жигунов і Заворотнюк

Як пише видання Nation News, недавно з’явилися чутки, що Жигунов нібито працює над продовженням культового серіалу. Однак сам він виступив із заявою “Ви смієтеся чи що? “, – обурився Сергій Жигунов. Він зазначив, що не знає хто поширює таку інформацію, і порадив пліткарям перестати це робити.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?