Петросян поскаржився на відсутність концертів: карантин затягнувся

Через поширення епідемії коронавіруса для багатьох артистів естради почалася вимушена відпустку.

Простий по концертам пов’язаний ще і з тим, що після виходу з карантину у людей не залишилося грошей на відвідування різних заходів. Від цього постраждала відомий гуморист Євген Петросян. На це він сам поскаржився шанувальникам. Петросян уточнив, що дуже хоче скоріше вийти на публіку, і провести виступи.

Актори естради дуже схвильовані відсутністю концертів

Про це гуморист Євген Петросян розповів в Інстаграме.

 

“Не знаю, як в інших жанрах, а гумор, як спорт, вимагає щоденних тренувань. Раніше я говорив, що якщо артист не виходить на сцену місяць, він може відновитися протягом тижня-десяти днів. Якщо два-три місяці – це вже велика проблема. у нас виходить вже п’ять місяців. у мене в серпні скасували гастролі в Криму. Зараз «на волоску» висять виступу в Сочі і Адлері в кінці серпня. Там місцева влада досі нам нічого не говорять! “.

Однак на час вимушеної відпустки Євген не втрачає часу дарма, і займається власним здоров’ям. Так, минулого тижня він відвідав свого масажиста і зробив підтяжку обличчя.

І це все для того, щоб після затяжного карантину вийти на сцену, і порадувати шанувальників не тільки своїми гострими жартами, але й зовнішнім виглядом.

Схожі статті

Чомусь майже ніхто так не готує гречку, а дарма: вдвічі смачніше, ніж всі звикли. Моя вдала імпровізація

Гречка має дуже своєрідний насичений смак і ця крупа "самостійна", але це не значить, що з нею не можна експериментувати. Цей рецепт саме на такий випадок.

Подружка приїхала з Грузії і навчила, як зробити хачапурі за 5 хвилин: без замішування тіста. Вже на досвіді

Приготувати хачапурі можна у найкоротші терміни, якщо взяти листкове тісто та сир сулугуні. Виходить справжня смакота, від якої неможливо відірватися. За 5 хвилин підготуєте, за 15 спечеться.

Борошно, какао і вода. “Божевільний” шоколадний пиріг за копійки без яєць і молока – дуже пухкий і вологий

Цей шоколадний пиріг виходить настільки смачним, що важко повірити, що він пісний і не має у своєму складі ні яєць, ні масла, ні молока. Пиріг виходить пухким, ніжним і не сухим.