Ревізор Юлія Панкова поділилася секретом схуднення: мінус 9 кг без зайвих зусиль

Телеведуча і зірка Нового каналу Юлія Панкова розповіла шанувальникам секрет своєї ідеальної фігури. Разом з мамою вони зробили підбірку з найбільш дієвих порад.

Нещодавно з’явилися чутки про те, що Юля чекає дитину. Однак дівчина їх швидко розвіяла, уточнивши, що вона більше не перебуває у відносинах. Чи то через чутки, то чи через розставання, але Юля добряче схудла. Її і без того осина талія витягнулася ще більше. Тепер зірка Нового каналу ділиться секретами перевтілення і з аудиторією.

Дівчина у себе в Інстаграм-блозі пише: “1. Вода. Купила величезний глечик, щоб контролювати кількість випитої води. П’ю 2-3 літри на добу. Найбільшу частину випиваю в першій половині дня, щоб уникнути набряків. 2. Сон. Лягаю спати до 22-23 годин. Важливо, щоб вироблялися необхідні гормони, які відповідають за наш метаболізм. будете лягати пізніше – вага нікуди не дінеться. 3. Рух. Потрібно рухатися протягом дня. Кращий для мене варіант – 10 тисяч кроків в день. 4. Харчування. Виключіть з раціону все смажене, солодке, випічку і картопля. Фрукти їжте до 15:00. Після 15 годин – ніяких вуглеводів. їмо запечену або варену рибу і зелені овочі на пару. 5. После 19:00 не їмо! “.

Як стверджує дівчина, дотримуватися таких правил просто, а результат не змусить довго чекати. Заповітна цифра на вагах з’явиться швидше, якщо ви будете займатися спортом. Однак, за порадою Панкової, це необов’язково.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.