(Відео) Як склалася доля Михайла Водяного – Попандопуло – фільм “Весілля в Малинівці “

Як склалася доля цього знаменитого і талановитого актора хочете дізнатися?

Це незабутній фільм, і прекрасний актор Михайло Водяний, який відмінно зіграв свою роль. Навряд чи хто небудь ще зміг би так цю роль зіграти. Це колоритний актор і дуже талановитий.

Це був той актор, якого публіка називала іменами їхніх знаменитих героїв з кінофільму. Попандопуло – як не можна підходило йому таке ім’я.

У кінофільмах Михайло Водянов знімався не часто, а ось в Одеському театрі музичної комедії він зіграв багато ролей.

Як склалася доля цього знаменитого і талановитого актора хочете дізнатися? Просто подивіться це відео файл і у перших згадайте про Михайла, по-друге згадайте фільми, які він зіграв і найголовніше дізнаєтеся про його долю.

Відео: як склалася доля Михайла Водяного

Соцмережі, теж відреагували на це відео:

“На морському пісочку зустрів я Марусю … тиждень після перегляду цього фільму ми тоді десятирічні хлопчаки виспівували цю пісню.”

“Найстрашніші речі-заздрість і байдужість!”

“Я був на багатьох спектаклях з його участю, будучи курсантом вищої мореходки, ну подобалася мені оперета, видатний був колектив при ньому, видатний репертуар, світла їм пам’ять.”

“Ех Попандопуло! І шо я в тебе такий закоханий ?! “

Схожі статті

34-річний Позитив зізнався, навіщо приховує нову кохану після розлучення: “Коли нас впізнають, то…”

Ще 2021 року Олексій Завгородній розлучився з дружиною. Відтоді її місце в серці Позитива посіла інша дівчина. От тільки представляти нову кохану широкому загалу репер чомусь не поспішає.

Як виглядає будинок Ніни Матвієнко, в якому тепер живуть Тоня і Мірзоян: нічого не міняли після її смерті

Як виглядає триповерховий маєток легендарної Ніни Митрофанівни Матвієнко, у якому й сьогодні проживають Тоня з Арсеном. Фото будинку у матеріалі.

“Дюймовочки” під 90 кг: якими були Полякова, Каменських та інші зіркові красуні у своїй максимальній вазі

Практично кожна жінка хоть раз у житті сиділа на дієті і боролася з зайвими кілограмами. Зірки не виключення. У свій час зайві кілограми мали Полякова, Каменських, Нікітюк та інші зіркові красуні.