(Відео) ТОП-10 цинічних розлучниць. Вони зруйнували чужі родини і отримали “ефект бумеранга “

Пристрасть, а іноді просто грошовий розрахунок, змушують людей діяти на іншому.

Чужа душа – темний ліс, це всім відомо. А чужа сім’я – завжди під забороною від посягань інших – це по Біблії – не бажай дружини свого ближнього.

Деякі порушують цю істину і потрапляють під “ефект бумеранга”. Про що він говорить: все повертається тому, хто зробив зло іншому. В даному випадку розлучив сім’ю.

Це один з найстрашніших гріхів.

На чужому нещасті щастя не побудуєш. Це доведено вже століттями.

Однак пристрасть, а іноді просто грошовий розрахунок, змушують людей діяти на іншому. Жінка може привернути до себе одруженого чоловіка і зруйнувати сім’ю. Або навпаки. Різниці немає – в цьому випадку їм повернеться все тому, іноді сторицею.

І навіть якщо людина схаменеться і спробує повернути все назад, іноді це не виходить, так як утворилася тріщина в сімейних відносинах.

Потім людина звертається до церкви, кається і просить Бога про прощення вчиненого. Однак навіть якщо ви щиросердно розкаялися, пройде багато часу коли настане прощення.

Але є й інший контингент – це цинічні розлучниці, які цілеспрямовано розлучають сім’ї собі в догоду.

Про це ви можете подивитися в цій відео добірці і дізнатися як їх наздогнав “ефект бумеранга”,

Відео: Ефект бумеранга до цинічних розлучниці

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.