«Руслана вже не та». Шанувальники обговорили зовнішність 47-річної переможниці «Євробачення»

Останнім часом колишню зірку не часто побачиш на музичних каналах і рейтингових шоу. І мало хто знає, з чим пов'язана ця "тиша в ефірі ".

Саме тому кожен вихід у світ для Руслани – це низка обговорень, компліментів або навіть критики в її сторону. Цього разу предметом потужного обговорення стала зовнішність 47-річної королеви диких танців.

Руслана та сцена: чому від колишньої іскрометної слави нічого не залишилося?

Вперше зірка естради дійсно серйозно засвітилася ще в 2004 році, коли раптово виграла для України перемогу в найпрестижнішому вокальному фестивалі світу – Євробаченні.

Руслана Лижичко на Євробаченні 2004
Руслана Лижичко на Євробаченні 2004

Шанувальники готові були носити виконавицю на руках, однак, незабаром про талановиту красуні все забули. Шанувальники і ненависники розпускали самі різні чутки, і будували справжні гіпотези про причини відходу Руслани Лижичко з великої сцени.

Однак незважаючи на її застій в піснях і концертах, співачка не поспішає залишати Інстаграм – розвиває його і радує вірних фанатів своїми фотографіями.

 

Днями на сторінці 47-річної співачки з’явилися свіжі фото. Цей знімок викликав справжню бурю коментарів: «Красуня», «На спорті», «Руслана, який у вас біцепс!», «Вау, молодчина», «Дуже добре виглядаєте».

Звичайно, знайшлися і заздрісники, які написали не дуже приємні слова на адресу знаменитості. Однак за кілька десятиліть на сцені Руслана навчилася ігнорувати такі інформаційні вкидання в свою адресу.

Схожі статті

Дорофєєва, два Міші та один Іван написали пісню, яка потягнула на 5 млн грн: кошти підуть на благодійність

Надя Дорофєєва разом із Мішею Лебігою влаштували спільну колаборацію, зібравши більш як 5 мільйонів гривень на потреби "Азову" та постраждалих від ракетної атаки чернігівців.

Досить купувати в магазині! Зробіть самі: всього 3 інгредієнта і 10 хвилин часу – рецепт твердого сиру вдома

Приготувати смачний твердий сир у домашніх умовах – просто. Вам знадобляться 3 інгредієнти і зовсім трішки часу. Такий сир виходить не лише смачнішим магазинного, а й дешевшим.

Поживний салат, який ніколи не набридне: головна “родзинка” – капуста. Заправляю цікавим соусом без майонезу

Соковита капуста ідеально поєднується з яблуком, солодкою кукурудзою, яйцями та особливою заправкою на основі йогурту. Обов'язково спробуйте!