Після смерті стала популярною, як і мріяла все життя. Історія успіху і великого горя співачки Юлії Началової

Співачка Юлія Началова, яка широко прославилася своєю музичною діяльністю на всю Росію, до сих пір, навіть через 1,5 року після смерті, вражає своєю історією.

Началова – справжній феномен вітчизняного шоу-бізнесу. Вона користувалася успіхом перед своєю смертю, однак після смерті фанати ніби зійшли з розуму – обговорюють її, влаштовують фан-зустрічі, масово ходять на могили. Батьки Юлії з болем переживають будь-яка згадка про неї, проте вже відійшли від страшної події 1,5-річної давності.

Юлія Началова приходить у снах своїй подрузі: співає, просить, скаржиться

 "Могила

Олена Кравець – російська співачка і подруга Юлії Началова. Нещодавно вона зробила шокуючу заяву – їй наснилася Началова. Нібито, там покійна артистка розповіла своїй подрузі, що її душить пам’ятник, через гранітну плиту неможливо відчути сонячні промені, а ось фото на пам’ятнику підібрано вдало. Крім того, Олена розповіла, що Юля уві сні їй співала.

Началова і Кравець
Началова і Кравець

Батьки в це не вірять, зараз вони вражені критикою з боку фанатів Началова – нібито поставлений ними пам’ятник не відповідає статусу артистки.

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.