Як Юлія Висоцька бореться за шлюб з Кончаловським і за життя доньки: вічна боротьба

Телеведуча Юлія Висоцька бореться не тільки за брак з Кончаловським, а й за життя доньки. Розповідаємо про вічну боротьбу артистки, яка тісно пов'язана з її відомим чоловіком.

Героїні нашої сьогоднішньої статті вже 47 років, а 22 останніх з них вона є дружиною відомого режисера. Їх сімейну пару вважають ідеальною, але це зовсім не означає, що все так безхмарно і радісно. Найбільша драма для подружжя — кома їх спадкоємиці Маші.

Юлия и Андрей в начали отношений
Юлія і Андрій на початку відносин

З боку здається, що зіркові пари не переживають ніяких криз, адже у них є все, про що тільки може мріяти людина. Однак відносини не можуть триматися на одному лише коханні — це завжди важка праця для обох партнерів.

До зустрічі з Андрієм героїня статті була фіктивною дружиною Анатолія Кота, щоб отримати білоруське громадянство для роботи в театрі. Але романтичний зв’язок у неї був з артистом Ігорем Сидоренко. Молоді люди прозустрічалися цілих 6 років, однак через пристрасть чоловіка до алкоголю все зруйнувалося.

Юлия со своим фиктивным мужем Анатолием Котом
Юлія зі своїм фіктивним чоловіком Анатолієм Котом

На момент знайомства з Кончаловським Юлії було всього 23, йому 59, а ще він був одружений вже в четвертий раз. Пізніше майбутнє подружжя зізнавалися, що закохалися один в одного відразу ж, навіть не дивлячись на таку істотну різницю у віці.

Переживання рідних Висоцької виявилися марними — для режисера вона стала не тільки музою і коханою, але ще і кращим другом. Тим не менш в цій ідеальній історії кохання не обійшлося і без драми — у пари є двоє дітей і аж до 2013-го новини про них надходили тільки хороші.

Высоцкая и Кончаловский с детьми Машей и Петей
Висоцька і Кончаловський з дітьми Машею і Петром

Все змінилося після аварії, в яку потрапив автомобіль Андрія у Франції. Після зіткнення лоб в лоб з іншою машиною 14-річна Марія отримала важку черепно-мозкову травму і з тих самих пір вона знаходиться в комі.

Життя щасливого подружжя розділилося на «до» та «після». Звичайно, кожен по-різному переживає біди — одні пари горе може згуртувати, а інші розходяться не в силах впоратися зі тим, що трапилося.

Багато хто був упевнений — шлюб Висоцької і Кончаловського потерпить крах, однак, немов на зло недоброзичливцям, минулої зими вони повінчалися.

Супруги счастливы в браке несмотря ни на что
Подружжя щасливі в шлюбі не дивлячись ні на що

Зіркові чоловік і дружина створили свій власний світ, де немає місця заздрісникам і злостивцям, давним-давно розставивши пріоритети:

«Моя мета — щоб дочка одужала. Це сутність мого життя і Юліного», — підкреслив Андрій Сергійович в ефірі програми «Познер».

Схожі статті

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.