Володимир Зеленський посмертно нагородив Кузьму Скрябіна званням Героя України: сьогодні артисту виповнилося б 52 роки

17 серпня народився легендарний український музикант Кузьма Скрябін. Сьогодні співаку виповнилося б 52 роки.

Президент Володимир Зеленський нагородив (посмертно) званням Героя України вокаліста гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка. Про це він повідомив у себе в Facebook. «Сьогодні підписав указ про присвоєння Андрію Кузьменко звання Героя України. Ми завжди будемо пам’ятати тебе і разом зробимо все, щоб перетворити Україну в місце щасливих людей. », – написав президент Зеленський.

Сьогодні Андрію Кузьменку виповнилося б 52 роки. Його загибель стала справжнім шоком для всього суспільства. Він був…

Opublikowany przez Володимир Зеленський Poniedziałek, 17 sierpnia 2020

Кузьма назавжди залишиться в пам’яті українців

Сьогодні, 17 серпня, Андрію Кузьменко виповнилося б 52 роки, але в лютому 2015 року артист потрапив в смертельне ДТП. Трагедія сколихнула всю Україну, адже Андрій був кумиром мільйонів, волонтером, другом, актором, продюсером для багатьох молодих виконавців. Зеленський нагадав, що з початком війни в Україні Кузьма постійно їздив на Донбас і допомагав бійцям АТО.

Андрей Кузьменко

Варто відзначити, що військові дії дуже вплинули на творчість музиканта. В одному з інтерв’ю незадовго до загибелі Кузьма розповів про своє ставлення до війни і благодійності. “Це ідіотська війна. Як тільки почався Майдан, у мене не було мотивації щось робити, але потім я усвідомив, що це не вихід. Потрібно їздити на концерти, заробляти гроші і допомагати арміі. Але ніколи в житті не скажу, скільки я туди передаю, бо там, де починаються камери, благодійність закінчується “, – говорив Кузьменко.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.