“Я ніколи не жила, як діти інших знаменитостей “: дочка Якубовича розговорилася про відносини з батьком

Дочка відомого телеведучого Леоніда Аркадійовича Якубовича не любить з'являтися в різних шоу, на обкладинках журналів або взагалі бути в центрі уваги. Вона вибрала свою нішу і поступово її освоює.

“Ніколи не жила, як діти інших знаменитостей, які не були близькі до шоу бізнесу, так само як мій старший брат і племінниця. Це була позиція тата, він в принципі, як і моя мама, не хизується тим, що він відомий. Він не вважає своїм привілеєм, що його впізнають на вулиці, і знає вся країна. Сама розуміла завжди, що я не хочу жити так, як більшість знаменитостей і їх діти. я не вважаю популярність тата, його заробітки приводом для того, щоб вважати себе краще за інших людей “, – коментує дівчина. До слова, зовсім недавно вона змінила імідж, і стала ще більш привабливою. Тепер вона пекуча рудоволоса красуня.

Дочка в тіні батька: як живе дочка популярного ведучого програми “Поле чудес “?

Дочка Якубовича Варвара
Дочка Якубовича Варвара

Дівчина вибрала шлях журналістики – надійшла в МГІМО і закінчила факультет міжнародної журналістики. Вона активно розвиває себе як представник ЗМІ і громадський діяч.

Дочь Якубовича Варвара
Дочь Якубовича Варвара

Як сама дівчина раніше розповідала в своїх інтерв’ю, вона не планує йти по стопах батька і користуватися його успіхом, буде сама працювати на своє ім’я.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.