«Одна краше іншої». Найкрасивіші зірки вітчизняного шоу-бізу (Седокова, Собчак, Джанабаєва, Бородіна та інші)

У російському та українському шоу-бізнесі багато дійсно талановитих і красивих зірок. Багато з них потрапляють на обкладинки всесвітньо відомих глянців, а шанувальники визнають своїх кумирів символами краси.

Сьогодні ми зробили для вас добірку найкрасивіших зірок сучасного масштабу.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Без неї не обійдеться жодного списку красунь. Ця пекуча блондинка по праву очолить будь-який рейтинг, адже її фігурі, зовнішності і харизмі можна тільки позаздрити.

Настя Каменських

Настя Каменських
Настя Каменських

Апетитна співачка, яка зайвий раз доводить – параметри 90х60х90 – не код краси. Пишні груди і об’ємні стегна ще раз тому доказ.

Ксенія Бородіна

Ксенія Бородіна
Ксенія Бородіна

Ця ведуча Дому-2 весь час була в тіні Собчак і Бузової, проте критики її не упустили з уваги – вона виглядає як справжня дівчина з обкладинки.

Алсу

Алсу
Алсу

Красуня з нетиповою зовнішністю підкорила серця мільйонів.

Ані Лорак

Ані Лорак
Ані Лорак

У дитинстві Ані не любила родимки на своєму обличчі, проте саме вони доповнили її образ і принесли величезну популярність.

Альбіна Джанабаєва

Альбіна Джанабаєва
Альбіна Джанабаєва

Не тільки красуня, але і розумниця. Альбіна без зв’язків і великих грошей домоглася того, що сама стала “зв’язками і грошима “. Ще й знайшла своє щастя.

Ксенія Собчак

Ксенія Собчак
Ксенія Собчак

Зі скандальною провідною в скандальні політики – так коротко можна описати успіх Ксенії на Російській арені.

Анна Седокова

Анна Седокова
Анна Седокова

Всі думають, що показник краси Ані – її величезний бюст. Але насправді він – лише вишенька на торті, адже Седокова завжди славилася приємною зовнішністю і апетитною фігурою.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.