Зірку “Дом-2 ” госпіталізували з численними травмами – нападаючим міг бути учасник проекту

На двадцяти дворічну Катю Скалон напали невідомі. Її в терміновому порядку забрали в реанімацію.

За даними видання Стархіт, напад стався вночі з 15 на 16 серпня. Поки точно невідомо в якому стані Катерина, проте вже можна сказати, що у неї на тілі є численні садна, синці, гематоми. Також лікарі діагностували забій грудної клітини середньої тяжкості та струс мозку.

Правоохоронцям поки не вдалося встановити хто напав на учасницю проекту Дом-2 Катерину Скалон. Дівчина перебуває в лікарні у важкому стані

Катерина Скалон
Катерина Скалон

Як припускають правоохоронці і близькі Катерини, причетним до нападу і жорстокого побиття може бути її співмешканець. В її найближчому оточенні зараз знаходяться два потенційних зловмисника – Максим Моргенштерн і Євген Солонський. Один з них, на думку поліції, і міг побити дівчину. Мотиви нападу на 22-річну Катю встановлюються.

Відзначимо, що це далеко не перший скандал з популярним телешоу. Кілька років тому колишня учасниця телепроекту “Дом-2 ” Анастасія Тарасюк викинулася з вікна 19-го поверху. Поліція не виключала що цей вчинок Настя могла зробити на тлі морального тиску. Рідні підозрювали, що Тарасюк нібито допомогли випасти з вікна. Справу закрили як суїцид.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.