Little Big звинуватили в плагіаті. Проти групи подали позов до суду, вимагають 11 млн рублів компенсації

Російський музикант Валь Толетов подав до суду на групу Літл Біг. У позовній заяві йдеться про відкриття провадження за статтею про незаконне використання чужої інтелектуальної власності.

Валь Толетов планує відсудити у колег більше одинадцяти мільйонів рублів. Заявник вважає, що команда Літл Біг незаконно використовує ключові елементи з його ранньої пісні «Раз-раз-раз, це хардбасс» і використовували в своїх треках Pop On The Top і «слем пацани». В якості підтвердження своїх слів надає відеоролики, опубліковані раніше на своєму каналі.

Ілля Прусікін і Соня Таюрська поки ніяк не реагували на звинувачення в плагіаті

Соня Таюрскій і Ілля Прусікін
Соня Таюрскій і Ілля Прусікін

Валь Толетов стверджує – саме йому належить першість популяризації образу гопників і введенню на російський Ютуб танцювальних флешмобів. У цьому він посилається на власний YouTube-сюеет «Тут справжні люди».

Ілля Прусікін
Ілля Прусікін

“У музиці зрізаний бас; читка, флоу, кількість ударів в хвилину – все ідентично нашому “, – вдається до подробиць Толетов. Він також додає, що трек «Раз-раз-раз, це хардбасс» з’явився в 2010 році, а Little Big випустила свої композиції з нібито порушенням авторських прав в 2018-2019 роках.

Схожі статті

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.