Краса – не головне. Новий Холостяк зізнався, яку дівчину шукає на проекті

Сьогодні, 6 березня, на СТБ стартує новий сезон проекту "Холостяк". Головним героєм цього року пілот Макс Михайлюк. У свої 34 роки він вже має льотну школу в США.

У інтерв’ю для СТБ Макс Михайлюк розповів про свої очікування від проекту та яку дівчину шукає.

Макс зізнався, що на проект його привело бажання створити сім’ю. Співак додає, що нічого дивного не бачить у тому, щоб знайти свою майбутню дружину на реаліті-шоу.

“Досить складно знайти людину, в якій зійшлися б всі ці риси. А час іде, я дивлюся на друзів – у них уже по 2-3 дітей, з якими я дуже люблю проводити час. Потім повертаюся додому і ловлю себе на думці, що теж так хочу”, – зізнається Макс.

Він зазначив, що образ ідеальної дружини у нього постійно змінюється. На проекті він бажає знайти «порядну, чесну та добру дівчину, бо вважає, що внутрішній світ значно важливіший, аніж зовнішність. Красу називає додатковим приємним бонусом.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Дмитро Монатік і KAZKA. Зірки, які прославилися завдяки Х-фактору

Нагадаємо, що Україна ризикує не потрапити до фіналу конкурсу Євробачення.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.