Каменських в леопардовому показала довгі ноги: точно краще Ірини Горової

Українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, не тільки класно співає, але і чудово танцює.

Тому не дивно, що у неї в Інстаграмі і ТікТок-акаунті кожен день виходять запальні відеоролики. Цього разу Настя порадувала леопардовим костюмом, який змінився на кежуал-наряд. Шанувальники відзначили – фігурка у Насті – що треба. Так ось чому Потап пішов від Ірини Горової.

Дієти та заняття спортом допомогли Насті Каменских отримати шикарну форму, в якій вона зараз

Відзначимо, Настя і Потап не виступають разом вже майже три роки. Коли вони заявили про те, що артисти розходяться, для шанувальників це стало справжнім ударом. А ось самі діячі великої сцени стверджують – це новий крок на шляху розвитку їх як особистостей. З тих пір Потап повністю занурився в продюсування групи МОЗГИ. За ці роки у них вийшло кілька ульотних треків, які в прямому сенсі цієї фрази “грали з кожного праски “. Чого вартий тільки крайній трек “Чика Бомбина “, виконаний разом з солістом “Время и Стекло ” Позитивом. А ось Настя взяла псевдонім і теж почала хайп. Її пісні на іспанському – фішка довгоногої красуні. Гастролі NK приносили їй колосальні доходи поки не почалася епідемія коронавіруса. Зараз концертна діяльність тільки набирає обертів, тому Настя вже засвітилася в нічних клубах Одеси і Києва.

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.