Олег Ляшко вперше показав підрісшого сина: лідер Радикальної партії виявився ніжним татом

16 травня в родині лідера Радикальної партії народився малюк. Нарешті Олег Ляшко вперше показав уже підрісшого сина. В домашній обстановці політик виявився ніжним батьком.

Мамою дитини стала 49-річна дружина політика Росіта. Варто відзначити, що подружжя цілих 20 років прожили в цивільному шлюбі і тільки у 2018-му узаконили стосунки. Крім синочка, у пари також є доросла дочка Владислава.

Олег Ляшко с женой и дочерью
Олег Ляшко з дружиною і дочкою

Хто б міг подумати, що лідер Радикальної партії насправді виявиться турботливим батьком і ніжним чоловіком? Не дарма кажуть, що з появою дітей життя змінюється кардинально. Приклад Ляшко це доводить якнайкраще.

Днями Олег Валерійович розмістив в соцмережах зворушливе відео з тримісячним Сашенькою, де молоді батьки вчать його ходити, а він, у свою чергу, вчить маму з татом бути щасливими.

До народження другого спадкоємця колишній народний депутат поставився дуже відповідально. До того ж вони з дружиною розподілили обов’язки між собою:

«Росіта годує, а я переодягаю, купаю, присипаю», — каже Олег.

Перед цим зірковий батько поділився ніжною фотографією з сином, запевнивши підписників, що дитина росте татовою копією. Судячи з усього, Ляшко дуже подобається відчувати себе молодим татом, адже протягом всіх цих трьох місяців він регулярно ділиться спільними кадрами з малюком.

Олег Ляшко с новорожденным сыном
Олег Ляшко з новонародженим сином

Хто знає, можливо, поява Саші в житті політика зробить його більш м’яким і в роботі. Зараз він не входить до Верховної Ради, але планує знову балотуватися в народні депутати на проміжних виборах по одному з округів Чернігівської області. Як вважає герой статті:

«Рада без Ляшка — як село без церкви».

Схожі статті

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".