Джигурда показав докази невинності Михайла Єфремова: народ сумнівається в хворобі артиста

В останні два з половиною місяці справа актора Михайла Єфремова вважається одною з найгучніших в Росії.

Його звинувачують в тому, що актор в стані сильного алкогольного сп’яніння сів за кермо автомобіля. Єфремов, за версією суду, не зміг впоратися з керуванням, і на Садовому кільці виїхав на зустрічну смугу через дві суцільні. У цей момент по своїй смузі рухався бус, за кермом якого був кур’єр. Молодий чоловік загинув на місці.

Зараз суд намагається винести вирок у справі Єфремова, однак чоловік всіляко від цього тікає – то інсульт, то втрата свідомості прямо в залі суду

Джигурда
Джигурда

Деякі колеги по цеху вирішили заступитися за актора. Наприклад, відомий своєю епатажною поведінкою Микита Джигурда не тільки не вірить у вину артиста, але також дотримується версії, що Михайла Олеговича підставили невідомі зловмисники. Джигурда запевняє – в момент зіткнення за кермом знаходився інший чоловік.

У той нещасливий день 8 червня, на думку епатажного Микити Джигурди, Єфремову підсипали снодійне в випивку і посадили в автомобіль, за кермом якого знаходився невідомий. У нього є навіть відеозаписи з камер спостереження, які ще раз підтверджують цю версію. Однак оприлюднити їх шоумен відмовився.

Микита Джигурда вірить в постановочне ДТП, а ось інші знаменитості стверджують – так Єфремов намагається просто піти від відповідальності.

Михайло Єфремов
Михайло Єфремов

Відзначимо, що вирок акторові повинні були озвучити ще 7-9 серпня, проте через стан його здоров’я зробити це не вийшло.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.