Війна дружин Павлика: хто правий, а хто винен? Катерина Репяхова vs Лора Созаева

З тих пір, як стало відомо про одруження Віктора Павлика на своїй молодій помічниці, з боку його екс-дружини почалося справжнє цькування. Шанувальники заплуталися - хто ж у цій ситуації має рацію, а хто винен?

Проаналізувавши публікації Лори і Катерини, можна сказати, що Созаева після новини про весілля почала справжнє цькування проти нової дружини. Вона звинувачувала Репяхову в цькуванні, хоча сама Катя нічого не висловлювала на адресу Лариси в своєму Інстаграм-блозі.

Катерина Репяхова і Лариса Созаева
Катерина Репяхова і Лариса Созаева

Ще однією проблемою у взаєминах колишньої і нинішньої дружин Павлика стала трагічна подія – смерть Павла Павлика. Лариса Созаева і тут не забула про цькування в сторону нової пасії Віктора.

Катерина Репяхова і Віктор Павлик
Катерина Репяхова і Віктор Павлик

На своєму Фейсбук-акаунті вона опублікувала скріншоти з публікації Катерини в Інстаграм і зробила скандальний підпис: “Паша тебе ненавидів! “. Десь через день вона видалила пост, і опублікувала новий з текстом: “Пост видалила, все все зрозуміли, спасибі за підтримку “. Віктор Павлик звинувачення колишньої дружини ніяк не коментує. Судячи по історіях Катерини Репяхової, у них з Віктором Павликом все відмінно, і ні на які чутки вони не звертають уваги.

Схожі статті

З кістлявої риби свекруха робить котлети без кісточок і без рибного запаху: всі секрети приготування смакоти

Смачні рибні котлети можна готувати не лише з дорогого філе, а й з маленької та кістлявої річкової риби. Для цього потрібно знати кілька кулінарних секретів.

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

В цьому році відомий український футболіст Андрій Шевченко буде святкувати 20-ту річницю подружнього життя. Як виглядає і чим займається дружина спортсмена – далі у матеріалі.

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.