Розкрито секрет схуднення і омолодження Алли Пугачової: всі жертви заради Галкіна

71-річна артистка Алла Пугачова не втомлюється дивувати шанувальників стрункістю і молодістю.

Кілька років тому співачка різко схудла більш ніж на 20 кілограмів, після чого вона повністю оновила гардероб. Тепер замість звичних балахонів Примадонна любить носити міні-спідниці і короткі сукні. Таке різке схуднення здивувало шанувальників артистки. Відомо, що Пугачова не любить дієти і спорт і все життя співачка мала зайві кілограми. Що ж спонукало Аллу Борисівну худнути в такому поважному віці?

Алла Пугачова сильно схудла
Алла Пугачова з дочкою

Пугачова видалила частину шлунка заради стрункої фігури

В одній з телепрограм повідомили інформацію про те, що Алла Пугачова схудла після операції на шлунку. Як повідомив дієтолог, в ході процедури вирізують частину шлунка, після чого вага знижується, йде все зайве. Сама Примадонна цю інформацію не підтверджує, але і не спростовує. Однак в своїх інтерв’ю співачка називає інші секрети свого схуднення. За словами Пугачової, вона почала втрачати вагу, після того, як їй приписали таблетки від діабету.

Відомо, що артистка і не веде дуже активний спосіб життя, але вона регулярно ходить в басейн і любить тривалі прогулянки. Пугачова не сидить на строгій дієті, але намагається вживати тільки корисні продукти і обмежувати себе в солі. Ці прості правила допомагають Примадонні тримати себе в формі. Можна сміливо стверджувати, що молодий чоловік і маленькі діти мотивують артистку працювати над собою, зберігаючи молодість і красу.

Схожі статті

Поживний салат, який ніколи не набридне: головна “родзинка” – капуста. Заправляю цікавим соусом без майонезу

Соковита капуста ідеально поєднується з яблуком, солодкою кукурудзою, яйцями та особливою заправкою на основі йогурту. Обов'язково спробуйте!

Ну дуже смачний! Салат, від якого я ніколи не зможу відмовитися: готую з куркою і прикрашаю картоплею фрі

Ніжний салат з куркою і хрумка картопля фрі зверху – це справжня насолода. Приготуйте цей салат раз і він гарантовано стане вашим улюбленим.

Не знаю нічого кращого за вишневий шоколадний пиріг: тісто готую за 5 хвилин плюс ще 35 на випікання

Вишневий заливний пиріг готується дуже швидко. Влітку його можна робити зі свіжих ягід. Взимку – з морожених. Тісто місити не потрібно. Просто все змішуєте та відправляєте до духовки.