Успенська подає в суд на Хейтер: в популярній телепередачі образили її почуття

Любов Успенська стверджує, що продюсери програми "Зірки зійшлися " спекулювали на нестабільному стані її дочки, щоб очорнити її ім'я.

Напередодні на телеканалі ТНТ з’явився анонс програми “Зірки зійшлися “, де героєм стала Тетяна Плаксина – дочка знаменитої співачки Любові Успенської. У анонсі присутні фрази, вирвані з контексту. Нібито, Тетяна розповідає журналістам про те, що її мати била її, замикала в кімнаті, душила. Сама Тетяна Плаксина після виходу в ефір цієї програми зателефонувала журналістам і повідомила – програма була відзнята під тиском з боку продюсерів шоу “Зірки зійшлися “.

Любов Успенська і її дочка хочуть через суд відстоювати честь і гідність родини

Любов Успенська і її дочка Тетяна Плаксина
Любов Успенська і її дочка Тетяна Плаксина

За словами Тетяни Плаксіної, ускладнило ситуацію те, що вона зараз ще не відійшла від отриманої рік тому травми, і її психічне самопочуття не завжди стабільне. Успенська стверджує, саме цим і скористалися журналісти, які пов’язувалися з її дочкою.

Любов Успенська
Любов Успенська

“Я опинилася в руках НТВ. Вони обіцяли мені, що зроблять круту програму, розкажуть про мою творчість, я прочитаю вірші, заспіваю пісню! Не очікувала, що там підуть нападки з усіх боків!

Любов Успенська
Любов Успенська

У мене не було можливості ні з ким зв’язатися, не було сім-карти. Вони хотіли побільше бруду, тиснути на почуття, на хворі місця, увійти в довіру “, – розповіла дочка Любові Успенської Тетяна Плаксина.

Любов Успенська і її дочка Тетяна Плаксина
Любов Успенська і її дочка Тетяна Плаксін

Успенська стверджує, що була шокована побаченим анонсом. За її словами, артистка завжди старається на благо дочки, всіляко підтримує спадкоємицю і намагається допомогти їй вибратися з ситуації, в якій опинилася через травму. А працівники компанії НТВ виставили Таню бомжихою, а Успенську – поганою матір’ю, яка думає тільки про себе, але ніяк не про свою дитину.

Любов уточнює, що вірить в те, що журналісти тиснули на її дочка, обіцяли “золоті гори”, піар і так далі. Вона не виключає, що з контексту могли бути вирвані звичайні розповіді про побутові сварки, які бувають в кожній родині.

Зараз Успенська намір відстоювати імідж дочки і сім’ї через суд. Поки невідомо, чого співачка вимагатиме від НТВ.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.