Стало відомо, коли прем’єра “Супер топ-модель по-українськи “

Найпопулярніше шоу про моделей на українському і російському ТБ вийде вже цієї осені. Прес-служба Нового каналу заявила, що перший епізод шанувальники вже зможуть побачити 16 жовтня.

Зараз канал активно продовжує займатися зйомками шоу. Як відомо, в Супер ТМПУ остануться троє суддів – Алла Костромічева, Соня Плакидюк і Сергій Нікітюк. Однак в новому сезоні творці вирішили ввести деякі оновлення – додати так званого “джокера ” – в кожному епізоді буде з’являтися знаменитість, яка також увійде в суддівський склад. Уже відомо, що в першу серію запросили шоу-мена Сергія Притулу за його “об’єктивність і тонке відчуття жіночої краси “.

Улюблені моделі повернуться і з’являться перед глядачами в новому амплуа

супер ТМПУ
супер ТМПУ

Як розповідає головна топ-модель України: “Слоган Суперсезона -« Краса врятує світ ». Якщо ви стежите за fashion-індустрією, то знаєте, що за допомогою одягу дизайнери і моделі транслюють ідеї, які турбують світ. Це – екологія, захист тварин , гендерна рівність, толерантність, світ “. Саме ці цінності програма планує пропагувати в своєму реаліті-шоу. Творці заінтригували фанатів – очікується велика кількість сюрпризів і несподіванок.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.