Аллегрова намагалася завагітніти за допомогою шамана: чи допомогла народна медицина?

Співачка Аллегрова поділилася шокуючою правдою - в дев'яностих роках минулого століття у неї були труднощі з тим, щоб завести дитину.

В молодості Ірина Аллегрова бачила тільки один шлях, як можна вирішити цю ситуацію – піти за допомогою до новозеландського шамана, щоб той допоміг їй завагітніти. Як зазначає співачка, той провів якісь незрозумілі ритуали. На жаль, ніякого ефекту вони не принесли.

Відзначимо, що співачка Ірина Аллегрова протягом тривалого часу не могла народити першу дитину в союзі з танцюристом Ігорем Капустою. Народити не виходило через проблеми по-жіночому.

Ще одним варіантом вирішення проблеми з появою дитини Аллегрова вбачала молитви – часто бувала в храмах на Кіпрі, однак завагітніти так і не змогла

Ірина Аллегрова
Ірина Аллегрова

На жаль, ніякі маніпуляції не допомогли усунути проблему, і Інеса Олександрівна Саркісова (справжнє ім’я Ірини Аллегрової) так і залишилася без спадкоємців.

Схожі статті

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.