Тіна Кароль розбурхала домашнім видом без макіяжу і показала зайве: в кадр випадково потрапив чоловік і можливо це Дан Балан

Українська співачка Тіна Кароль розбурхала собою домашньою без макіяжу і показала зайве. Уважні шанувальники помітили в кадрі на задньому плані чоловіка, особу якого співачка приховує.

У повсякденності не на публічних заходах зірка рідко чепуриться, намагаючись берегти шкіру та волосся, адже постійні укладки і яскравий макіяж позначаються на їх стані. Крім того, артистка вважає за краще простий одяг і повну відсутність прикрас.

Тина Кароль в обычной жизни очень скромная
Тіна Кароль в звичайному житті дуже скромна

Ось що героїня статті сказала з цього приводу в одному зі своїх інтерв’ю:

«У звичайному житті я не підкреслюю свої принади і не одягаюся з розрахунком когось вразити. Намагаюся бути максимально скромною і купую практичні речі. Якщо вони ще й недорогі — взагалі чудово», — каже Тіна.

Виконавиця цього не приховує і час від часу ділиться собою домашньою в Instagram-stories. На цей раз Кароль мило посміхнулася на камеру, позуючи без макіяжу, та навіть засвітила на фоні чоловіка і пікантний елемент гардеробу.

Звичайно, фанати не залишилися осторонь і тут же почали ділитися емоціями від побаченого:

  • «Хтось вже сказав про чоловічу руку і білизну на задньому плані?»;
  • «Як можна бути такою гарною? Обожнюю ось таку Тіну — з пучком і без макіяжу»;
  • «Хочеться вірити, що на задньому плані Дан»;
  • «Як завжди чудова»;
  • «Найніжніша».
Тина и Дан
Тіна і Дан

Варто відзначити, що недавно Кароль вперше заговорила про майбутнього чоловіка, хоча і кокетливо зніяковіла на питання про Балана. Інтрига з приводу їхнього роману наростає з кожним днем і шанувальники чекають не дочекаються того дня, коли вже розкриється вся правда.

Популярне

Схожі статті

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".