Зірка «ДОМу-2» Катя Скалон показала синці після побиття

22-річна красуня Катерина Скалон в останні дні стала предметом обговорення і співчуття. Її хтось жорстоко побив до синців.

Сталося це все на проекті Дом-2, учасницею якого є Скалон, в ніч з 15 на 16 серпня. Шанувальники думають, що це зробив один з чоловіків, який бере участь в проекті, і тісно пов’язаний з Катериною.

Зараз відомо, що Катерина вже трохи прийшла до тями і опублікувала фотографії саден

Поки Скалон не повідомляє, звернулася вона до поліції за даним інцидентом. Ходять чутки, що дівчину залякали. Шанувальники радять терміново покинути реаліті-шоу Дом-2, так як це може бути небезпечно для її життя і здоров’я.

Катерина Скалон
Катерина Скалон

Відзначимо, що учасницею шоу Катерина Скалон стала в 2019 році. Прийшла в проект Дом-2 вона щоб закрутити відносини з “бувалим ” учасником Федором стрілецьких. Однак після кількох місяців в проекті дівчина стрімко змінила свої переваги і переключилася на Максима Моргенштерна.

Зараз у себе в Інстаграм вона не показує подробиць особистого життя, що змушує передплатників нервувати ще більше – невже її побив той, кого вона любить?

Популярне

Схожі статті

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.