Каменських з округлим животом знову одягне білу сукню: чого варто чекати шанувальникам вже в наступний понеділок?

24 серпня в Україні святкують державне свято - День Незалежності України.

В честь цього по всій країні проводяться святкування, концерти та виступи популярних зірок. Навіть цей непростий рік, більша частина якого пройшла в карантинних умовах, не стане винятком. Цілком логічно, що така популярна зірка як Настя Каменських виступить на публіці. Її концерт вже запланований, проте до анонсу вже є багато питань.

Чому NK знову доведеться надіти біле плаття і піти під вінець?

На телеканалі Україна о 20:00 24 серпня великий концерт, присвячений річниці здобуття незалежності. Там, в самому центрі Києва в прямому ефірі Настя Каменських покаже надзвичайно ніжний і гарний виступ. Шанувальники з нетерпінням чекають понеділка, щоб подивитися на новий образ співачки.

Також фанати хочуть детальніше розглянути живіт Каменських, адже на анонсі він помітно округлився.

Настя Каменских
Настя Каменських

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.