Міккі Рурка поховають в українському селі Хмельницької області: для голлівудської зірки вже вибрано місце на кладовищі

Відомого голлівудського актора Міккі Рурка поховають в невеликому українському селі в Хмельницькій області. Чоловік ще рік назад виявив таке бажання, а днями почав втілювати його в життя.

Незважаючи на те що 67-річний герой статті неодноразово говорив про наміри переїхати в Москву, а зараз він живе в Нью-Йорку, останній притулок для себе він вибрав не в Америці і не в Росії.

Як умру, то поховайте мене в Україні 🇺🇦Помните историю про Микки Рурка, который пожелал быть похороненным в маленьком…

Opublikowany przez Yuriiego Hulę Wtorek, 18 sierpnia 2020

Спочатку публіка не сприйняла слова Міккі серйозно, проте днями його помічник Дмитро Корнійчук спеціально приїхав в Загірці з Лос-Анджелеса, щоб вибрати для знаменитості місце на кладовищі поряд зі своїми рідними.

З часів отримання широкої популярності Рурк сильно змінився, явно переборщивши з пластичною хірургією. На початку своєї кар’єри актор став заручником зіркової хвороби і тоді Голлівуд від нього відвернувся.

Микки Рурк со своим помощником и другом Дмитрием Корнейчуком
Міккі Рурк зі своїм помічником і другом Дмитром Корнійчуком

Маючий досвід вишибали, чоловік зайнявся професійним боксом. У спорті він домігся непоганих результатів, але без травм не обійшлося. Зламані пальці ніг, ребра, ніс, струси мозку, прокушений язик — це тільки частина списку наслідків від поєдинків.

Щоб хоч якось виправити ситуацію, Рурк вдався до пластики. Згодом він пристрастився до цього і лягав під ніж вже далеко не заради виправлення помилок минулого.

Микки Рурк в молодости и сейчас
Міккі Рурк в молодості і зараз

В результаті всі ці втручання залишили незгладимий слід на зовнішності зірки. Втім, це анітрохи не відбилося на любові шанувальників до свого кумира.

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.