Ліза Галкіна в ніжному сарафані повчила батька математиці на радість Пугачовій: на це можна дивитися вічно

Чарівна Ліза Галкіна в ніжному сарафані повчила зіркового батька математиці на радість Пугачовій. Дочка відомих батьків не перестає дивувати шанувальників своїми талантами.

У 2013-му році Максим Галкін і Примадонна стали щасливими батьками двійнят. Зовсім скоро дітлахам виповниться по 7 років і всі ці роки вони регулярно дивують шанувальників пари своєю щирістю і чарівністю.

З вересня спадкоємці подружжя повинні піти в школу, але рахунку вони вже навчилися, про що говорить забавне відео на одній з фанатських сторінок сімейства в Instagram.

Звичайно ж, користувачі відразу обсипали Лізу горою компліментів:

  • «Маленьке сонечко»;
  • «Так, з татом ще працювати і працювати!»;
  • «Лапочка-дочка»;
  • «Казкова дівчинка»;
  • «Єлизавета — просто чудо. Дивишся на неї і настрій відразу піднімається».

Важко не погодитися з усім сказаним, адже Ліза насправді випромінює добро і радість.

До речі про школу. Алла Борисівна і Максим в пошуку тієї самої розглянули безліч різних варіантів, після чого зупинили вибір на одному з найпрестижніших навчальних закладів Москви — Першйі Московській гімназії. Вона приватна, а вартість навчання обійдеться батькам у 340 тисяч рублів на двох на місяць.

Семейное фото Галкина и Пугачевой с детьми
Сімейне фото Галкіна і Пугачової з дітьми

З огляду на замок, в якому вони живуть, можна припустити, що такі суми для них не проблема. До того ж Ліза і Гаррі ходять до французького дитячого садка, де щомісяця мамам і татам доводиться викладати по 200 тисяч на дитину.

Лиза и Гарри Галкины
Ліза і Гаррі Галкіни

Судячи з усього, пара збирається забезпечити дітей кращою освітою, щоб дочка і син змогли добре влаштуватися в майбутньому. Варто сказати, їх зусилля не були марними, адже дітлахи вже показують значні успіхи.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.