Володимир Остапчук одружується вдруге: Христина Горняк сказала «Так»

Сьогодні, 19 серпня, стало відомо, що український телеведучий Володимир Остапчук одружується вже вдруге. Через рік після знайомства він зробив своїй дівчині Христині Горняк пропозицію і почув заповітне «Так».

Саме заради неї тепер вже зірковий наречений пішов від своєї колишньої дружини Олени Войченко, яка народила йому двох дітей.

Колишня сім'я Володимира Остапчука
Колишня сім’я Володимира Остапчука

Заручини відбулися в Стамбулі під час незапланованої міні-відпустки. Кохана героя статті подарувала йому подорож на двох на честь річниці з дня їхнього знайомства.

Коли пара прогулювалася на яхті по Босфорській протоці, ведучий влаштував для Христини справжній сюрприз і з пропозицією руки та серця презентував їй шикарну каблучку з діамантом.

Фото с помолвки Остапчука и Горняк
Фото з заручин Остапчука та Горняк

Попереду нареченого і наречену чекають тільки приємні клопоти з планування весілля. З огляду на те, що Остапчук професійно проводив урочистості для безлічі молодят, для себе він організовує напевно щось дуже незвичайне.

Варто сказати, що Володимир грунтовно підготувався до такої події. Він спочатку планував зробити все по-особливому гарно, тому вирішив попросити Горняк стати його дружиною рівно о 19:00 — то час, коли 19.08.2019 року вони познайомилися.

Обстановка теж не підвела — яхта посеред протоки в світлі заходу сонця. Тут не встоїть жодна дівчина.

Счастливые и влюбленные Владимир с Кристиной
Щасливі і закохані Володимир з Христиною

«Христина — ідеальна жінка. Вона робить мене краще, надихає на вчинки, творчість, ідеї. Привносить в наше життя романтику і позитивні емоції», — поділився ніжними почуттями до коханої телеведучий.

Владимир и Кристина
Володимир і Христина

Колишня дружина Остапчука Олена, з якою він прожив 12 років у шлюбі, поки ніяк публічно не відреагувала на новини екс-чоловіка. Хоча їх розлучення пройшло не без скандалів, причому багато шанувальників Володимира не схвалюють його вибір на користь Горяк, вважаючи, що для нього саме Войченко — та сама.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.