Як виглядає батько Кіркорова Бедрос? Роман Родін показав рідкісне фото з Болгарії 2000-х років

Зоряний фотограф і режисер Роман Родін опублікував у себе в Інстаграм фото легендарного Бедроса Кіркорова - батька поп-короля Росії Філіпа Кіркорова. Фанати були приємно здивовані таким знімком у своїй стрічці.

Відзначимо, у своїй творчій і сценічної діяльності Кіркоров-старший виконує народні та патріотичні пісні. Він виступав в дуеті з багатьма популярними радянськими і російськими артистами, зокрема, зі своїм сином Філіпом Кіркоровим, сестрою Марі Кіркорова, колегами по цеху Тамарою Гвердцителі, Йосипом Кобзоном, Лілі Іванової, Бісером Кірова, «Балаган Лімітед».

Разом з другою дружиною Людмилою Бедрос володіє фермою в Новгородській області. Часто супроводжує на гастролях сина. Гастролює сольно, регулярно виступає і перед новгородцями, бере участь у громадській діяльності, займається благодійністю.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.