Лисий Євген Кошовий став жертвою інтернет-шахраїв – його ім’я використовують аферисти

Художній керівник студії "Квартал 95 " Євген Кошовий змушений був безпосередньо звернутися до підписчиків, так як його ім'ям і популярністю користуються інтернет-шахраї, виманюючи гроші у довірливих людей.

Імена та фото відомих людей давно використовують непорядні продавці і звичайні аферисти в Мережі. Скільки разів ми бачили рекламу зі знайомими обличчями зірок, які нас “благають ” щось купити або зробити, щоб відразу ж розбагатіти або вилікуватися від чого завгодно.

У більшості з нас вже є імунітет на такий обман, але шахраї постійно вигадують нові схеми.

Зараз в українському Інтернеті з’явилися заклики брати участь в якомусь розіграші грошових призів від Євгена Кошового. І, звичайно, кожен, хто зацікавився такою “шикарною можливістю ” на шару отримати 10 тисяч гривень, відразу ж їх виграють.

Тільки, щоб приз отримати, треба відразу зробити невеликий внесок у благодійний фонд Кошового для лікування дітей. Гривень 300-500. Дрібниці в порівнянні з виграшем.

І люди ведуться – перераховують свої кровні на якісь карти. Ніякого виграшу, звичайно, не отримують і винним виявляється Євген Кошовий. Ось від і зробив відеозвернення, що не має до цього відношення – це чистої води афера. Будьте розсудливими!

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.