Чоловік Регіни Тодоренко Влад Топалов потрапив в аварію

Співак і чоловік екс-ведучої шоу "Орел і решка " Регіни Тодоренко Влад Топалов став жертвою ДТП. Зараз його стан задовільний.

Про ситуацію сам шоумен розповів у себе в Інстаграм. У подробиці не вдавався, тому є підстави вважати, що нічого серйозного не сталося. На травми Топалов теж не скаржився. Його дружина Регіна теж не згадувала про цю подію в мережі.

Фанати припустили, що подія, що відбулася – це знак, який допоміг Владу уберегти себе від чогось більш серйозного і страшного

Влад Топалов потрапив в аварію
Влад Топалов потрапив в аварію

«Потрапив в ДТП вранці … Ось приблизно такий вираз обличчя з ранку. Життя – цікава штука. З роками починаєш простіше все сприймати. Значить так треба. Господь щось мені говорить. Дякую за досвід і урок. Всім спокою і терпіння », – написав Влад Топалов.

Відзначимо, що рік тому в його житті вже була одна аварія. Вона виявилася серйознішою. Весною 2019 шоумен і співак їхав до церкви, а після того – в аеропорт зустрічати дружину і сина. Однак в автомобіль співака раптово влетіла машина.

Тоді Топалов так коментував інцидент: “протер мені весь правий бік, пом’яв двері. Машину доведеться віддати в ремонт на пристойно. Чоловік – пенсіонер. Розгубився. Перенервував. Та так, що я сам за нього заповнював папери, коли приїхали співробітники ДПС ” .

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.