Петросян готує нищівний удар для Степаненко: гуморист представить в суді по розділу майна компромат на колишню дружину

Взимку 2019-го Євген Ваганович одружився на молодій помічниці Тетяні Брухуновій і все в його житті було б добре, якби не розділ спільно нажитого майна з колишньою дружиною. Відомо, що для наступного судового засідання Петросян готує нищівний удар для Степаненко.

Адвокат артиста натякнув, що незабаром буде представлений компромат на екс-дружину його знаменитого клієнта.

Відомо, що творець «Кривого дзеркала» володіє не тільки багатомільйонною нерухомістю, а й масою колекційних картин, порцеляни, книг та інших цінностей. З кожним днем вони ростуть в ціні, а зараз деякі екземпляри коштують дійсно нечуваних грошей.

До ресі, молоду дружину Петросян не образив — 31-річна Тетяна вже встигла заволодіти нерухомістю на 290 мільйонів рублів.

Петросян и Брухунова
Петросян і Брухунова

Цілком можливо, Олена Степаненко побоюється, що колишній чоловік почне переписувати і все інше на нову пасію, тому продовжує судитися до переможного.

Крім того, в майнову боротьбу вступила і дочка артиста Вікторина, яка залишилася у нього від першої дружини. Примітно, що спадкоємиця знаменитого батька в такій непростій справі встала на сторону мачухи. Очевидно, вона теж не хоче, щоб колекцією антикваріату заволоділа Брухунова.

Евгений Ваганович со своей дочерью Викториной
Євген Ваганович зі своєю дочкою Вікториною

Правозахисник Євгена Вагановича заявив, що майбутнє судове засідання буде по-справжньому спекотним, оскільки їх сторона викладе найнесподіваніші карти на стіл. Проте поки що не ясно, про що конкретно йде мова. Час покаже.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.