Оголосила голодування, щоб утримати чоловіка: Лідія Федосєєва-Шукшина проти розлучення з Барі Алібасовим

Напередодні стало відомо, що продюсер групи "На-На " Барі Алібасов звернувся до суду, щоб отримати розлучення з актрисою Лідією Федосеевою-Шукшиною. Шанувальники подейкують - конфлікт виник через те, що люди не змогли поділити між собою трикімнатну квартиру в Новій Москві.

Продюсер звернувся до суду з проханням розвести його з легендарною акторкою

Барі Алібасов і Лідія Шукшина
Барі Алібасов і Лідія Шукшина

Поки що, наскільки відомо, Лідія Шукшина проти добровільного розірвання шлюбу. Вона зараз намагається через суд повернути право власності на квартиру, яку, за її словами, Алібасов незаконно продав без її відома, поки Шукшина оправлялася від проблем з психологічним здоров’ям.

За словами сина Алібасова, саме Ольга стала причиною розлучення між подружжям. За словами Алібасова-молодшого, дочка «гавкає на чоловіка».

Раніше стало відомо, що продюсер Барі Алібасов подав офіційну заяву на розлучення з Лідією Федосеевой-Шукшиній, назвавши в якості головної причини нерозв’язні суперечності між подружжям. За словами продюсера, його дружина почала судові розгляди під впливом своєї дочки Ольги, з якою у нього склалися недоброзичливі відносини. Федосєєва-Шукшина і Алібасов одружені з 2018 року.

Однак 81-річна Федосєєва-Шукшина, мабуть, не хоче залишатися одна, тому оголосила своєрідний бойкот поки ще законному чоловікові. Поки він не забере позов до суду про розірвання шлюбу, вона буде голодувати.

Схожі статті

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.