Син Фреймут – від Сергія Притули: телеведуча вперше розповіла правду про роман з колегою

Знаменита телеведуча виклала фотографію восьмирічної давності, де знаменита трійця Педан, Притула і Фреймут знімали перше українське тревл-шоу "Кабріоліто ".

Ностальгічний знімок Оля підписала так: “Євдокія дивиться на це фото і каже: ” Мама, ти і тато (на Притулу) і брат Валерій (на Педана) “. І шанувальники творчості зірок знайшли в цьому свій підтекст – кілька років тому телеведучу Ольгу Фреймут і її колегу по цеху Сергія Притулу сватали один до одного, мовляв, вони нерівно один на одного дивляться.

 

У Фанатів закрався сумнів – дитина Ольги Фреймут точно від її чоловіка? Адже вона дуже схожа на Сергія Притулу в дитинстві

Нагадаємо, Ольга Фреймут, Сергій Притула та Олександр Педан зустрілися на Новому каналі. Їх звів спочатку ранковий проект “Підйом “, а після нього життя закрутилася так, що кожен рік виходило по кілька проектів з їх участю. Потім кожен відправився у вільне плавання. Так народилися шоу “Кабріоліто “, “Ревізор “, “Оля “, “Пристрасті по ревізору “, “Хто зверху? ” І ще десяток інших. Зараз Педан продовжує розвивати себе як гуморист, ведучий, блогер. Оля занурилася у виховання дітей і сім’ю, зрідка дає інтерв’ю і не говорить про вихід з “декрету “, а Притула кинув шоу-бізнес і подався в політику.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.