Юлія Висоцька ніжними фото привітала чоловіка Андрія Кончаловського з 83-річчям

Сьогодні великому режисерові Андронові Кончаровскому виповнилося 83 роки. Його дружина Юлія Висоцька ніжно привітала коханого з цією датою.

Сімейна пара Андрія Кончаловського і Юлії Висоцької з першого дня її створення привернула загальну увагу. В першу чергу, зірковістю героїв – він режисер і сценарист світового рівня, вона – популярна актриса, якій пророкували велике майбутнє. Друга причина – величезна різниця у віці – 37 років.

Коли вони полюбили один одного, чоловікові було 62 роки, а їй 25. Познайомилися вони на “Кінотаврі ” в ліфті. Так сталося, що народу набилося повно і всі їхали на 9-ий поверх, одній Юлії треба було вийти раніше. А коли дівчина зібралася пробиратися через натовп, Андрій запропонував їй прокататися з усіма до 9-го поверху, а потім він її проводить, куди треба.

 ""

Більше вони не розлучалися, хоча на той час Кончаловський був одружений. Коли кінофестиваль закінчився, вони роз’їхалися, а через деякий час Юлія отримала вказівку збирати речі і переїжджати до нього в Лондон. Вона довго не думала, швидко зібралася і відлетіла.

 ""

Кончаловський з розлученням не поспішав. Але коли 25-річна Юлія з серйозним обличчям повідомила, що слід було вкрасти махрові халати з готелю, адже вони були такі хороші, Андрій не витримав. Він сказав, що дуже любить злодійок, а тому буде радий, якщо Юля вийде за нього заміж.

 ""

Він розлучився і вони оформили шлюб. У них народилися дочка Маша і син Петя. Юлія знімалася в фільмах чоловіка, а також вела свою передачу «Їмо вдома». У 2012 році сталася аварія, після якої Маша впала в кому, в якій знаходиться до цих пір.

 ""

У день народження чоловіка Юлія його привітала цими зворушливими фото і словами:

Просто залишу тут кілька фотографій. Всі слова тільки особисто, тільки наодинці. Сьогодні твій день, а значить мій) Ура!

 ""

Ми приєднуємося до привітань і щиро бажаємо Андрію Сергійовичу здоров’я і довгих років життя.

 ""

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.