Дмитро Комаров повідомив про поповнення в сім’ї та показав зворушливі фото майбутньої матусі

Один з найпопулярніших телеведучих на просторах українського шоу-бізнесу Дмитро Комаров повідомив про поповнення в сім'ї. Здається, мрія шанувальників телеведучого нарешті збулася.

Варто сказати, що найбільшу популярність герою статті принесла робота над тревел-шоу «Світ навиворіт» для телеканалу «1+1». Незважаючи на те що на екрані Дмитро дуже відкритий, його особисте життя досить довгий час було покрите таємницями.

Дмитро Комаров

Чоловік ніколи не афішував свої романи і зізнавався, що йому складно будувати серйозні стосунки через постійні роз’їзди. Все змінилося після участі Комарова в танцювальному проекті «Танці з зірками». Саме там він і познайомився зі своєю дружиною Олександрою Кучеренко, яка була його партнеркою на шоу.

Дмитрий и Александра на паркете проекта «Танцы со звездами»
Дмитро і Олександра на паркеті проекту «Танці з зірками»

Вже через 2 роки телеведучий зробив пропозицію власниці титулу «Міс Україна-2016», весілля вони зіграли у 2019-му в Ізраїлі — подалі від настирливих папарацці. У пари відразу ж з’явилася ціла армія фанатів і вони з нетерпінням чекають новин про поповнення. Нарешті це сталося.

Весілля Комарова і Кучеренко
Весілля Комарова і Кучеренко

Днями в Instagram-stories Комаров повідомив таємне — незабаром в сім’ї відомого мандрівника народиться малюк. Правда вагітною виявилася не його дружина Олександра, а молодша сестра Ангеліна — герой статті поділився її фотографією в положенні.

Зовсім скоро Дмитро знову стане дядьком — один племінник у нього вже є. Стать майбутньої дитини і дата пологів поки що невідома, але, судячи по животику Ангеліни, чекати залишилося не так вже й довго.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?