Регіна Тодоренко соромилася Влада Топалова: відверте зізнання зірки

Зірка «Орла і решки» Регіна Тодоренко соромилася Влада Топалова, але ж зараз вона за ним заміжня і виховує від нього дитину. Виявилося, один невеликий інцидент в минулому міг перекреслити все їх сімейне щастя.

Нещодавно 30-річна героїня статті взяла участь в новому YouTube-шоу «Блеф», де учасники діляться забавними історіями з життя, після чого вони повинні вгадати, чи це правда. Якраз під час участі Регіна і вирішила згадати не саму приємну ситуацію, яка сталася прямо в момент появи сина на світ.

Свадьба Топалова и Тодоренко
Весілля Топалова і Тодоренко

Як розповіла Тодоренко, за день до пологів вона поласувала вареними раками, а вже через пару годин у неї відійшли води і почалися перейми. Звичайно, подружжя відразу поїхали в пологовий будинок, але через стрес ведучій хотілося їсти, тому вони з Топаловим замовили пасту карбонара.

Оскільки під час пологової діяльності жінки постійно відчувають тиск, породіллям зазвичай пропонують зробити очисну клізму. Справа в тому, що в період потуг м’язи живота напружуються особливо сильно і при виштовхуванні плода відбувається мимовільне спорожнення кишечника.

Регина с сыном Майклом
Регіна з сином Майклом

Регіні ж “очиститися” лікар не запропонувала, але вона наполягла на своєму:

Я заусміхалася і почала істерити: «Зробіть клізму! Я ж з чоловіком! Благаю, побережіть наше особисте життя. Мені з ним ще жити!». Я таки допросилася.

Семейное фото Регины и Влада
Сімейне фото Регіни і Влада з сином

До речі, раніше Влад зізнався, що пологи дружини стали для нього самим ніяковим моментом, які йому доводилося переживати. В подробиці співак вдаватися не став, давши можливість дружині самій коли-небудь розкрити таємницю.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.