Помирає соліст “Ласкового мая ” Олександр Пріко: він не зможе перемогти онкологію

Екс-соліст популярного в минулому музичного гурту "Ласковый май" Олександр Пріко у вкрай важкому стані. Зараз у нього діагностували онкологію, яка, до того ж, викликає ряд супутніх захворювань.

Дружина Олександра Пріко в розпачі і вже готується до найгіршого результату

Кілька тижнів тому Пріко в терміновому порядку госпіталізували з підозрою на Коронавірусние інфекцію. В ході обстеження діагноз виявився ще більш серйозним – у нього знайшли злоякісну пухлину.

Про Олександра Пріко

Олександр ПРІК
Олександр ПРІК

Олександр Пріко пішов з «Ласкового мая» щоб розвивати себе як сольного артиста. Однак з цим у нього не склалося. Він навіть допитливий створити свій музичний колектив під назвою “Мама “, проте російський шоу-бізнес його не прийняв.

Як розповідає Олена Пріко, дружина артиста: «До пандемії Саша виступав на концертах на запрошення друзів, а взагалі працював слюсарем-сантехніком на одному оборонному заводі. Десь в середині липня він раптом став скаржитися на здоров’я ».

За розповідями дружини, першими ознаками хвороби стала тяжкість у грудях. Спочатку у Олександра підозрювали пневмонію, потім підозри впали на бурхливий коронавірус. Але лікування і старання лікарів не допомагали. Зараз стало відомо, що стан погіршується. Пухлина, яка з’явилася раптово, може обернутися летальним результатом.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.