Видавець Легкоступової намагається забрати 30 тис євро та особисті речі з квартири співачки

Навколо смерті Валентини Легкоступової продовжують розгортатися пристрасті навіть після її кремації. Зараз останній чоловік співачки Фірсов намагається прибрати до рук гроші померлої співачки.

Як сам Юрій Фірсов заявив в ефірі програми “Прямий ефір ” Андрію Малахову, він відмовиться від спадщини Легкоступова і не висуватиме жодних претензій її сім’ї. Однак зараз єдине, що він хоче – потрапити в квартиру і забрати звідти свої гроші і особисті речі.

«Мені не потрібно нічого від цієї сім’ї. Мені потрібні мої речі, і мої гроші – 30 тисяч євро і 10 тисяч доларів », – розповів Фірсов в ефірі програми« Прямий ефір ».

Юрій Фірсов і Валентина Легкоступова
Юрій Фірсов і Валентина Легкоступова

Проблема в тому, що родичі померлої Валентини Легкоступова проти, щоб Фірсов з’являвся на порозі. Тому обірвали з ним всі зв’язки і заборонили доступ до житла. Йому навіть намагалися перешкоджати у відвідуванні похорону дружини.

Юрій Фірсов і Валентина Легкоступова
Юрій Фірсов і Валентина Легкоступова

Нагадаємо, 14 серпня Легкоступова померла. Причина – крововилив через отриману травму черепа. Напередодні вона зі своїм чоловіком сильно випивала. Є дві версії того, як Валя проломила голову – або Юрій її вдарив, або вона по п’яні впала у ванній.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.