Ведуча Ольга Фреймут захворіла коронавірусом, вона скасувала всі заходи і плани

Сама ведуча офіційно це не підтвердила, але на зв'язок не виходить, про її стан поки нічого не відомо.

Підтвердженням цьому факту є те, що Ольга несподівано скасувала участь у ряді проектів на найближчі тижні, хоча точно відомо – вона цього не планувала.

Сьогодні Фреймут повинна була вести церемонію нагородження “ТОП-50 успішних жінок Львівщини “, але вранці передзвонив її помічник і сказав, що Ольга не зможе приїхати – без пояснення причин. Організаторам довелося терміново шукати їй заміну. Скасовано також участь у святкуванні Дня Незалежності України.

Що буде з участю в “Танцях з зірками ” – неясно, на репетиціях Ольга також не виникає.

Ні сама Ольга, ні її чоловік на телефонні дзвінки не відповідають. Припущення одне – у ведучої коронавірус, вона як раз здавала тест перед тим, як відвести дочку в школу, про що ми недавно писали.

Залишається тільки чекати і сподіватися, що хвороба мине Ольгу або не нанесет їй шкоди.

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.